Barevný týden

V době od 6. do 10. května 2024 se na ZŠ F. Hrubína uskutečnila další akce školního parlamentu – barevný týden. Už tradiční akci tentokrát předcházel ještě jeden den, tedy ten, kdy si žáci naší školy na svých hlavách vytvořili co nejbláznivější účes.

Den extravagantních účesů můžeme považovat za úspěšný. Mnoho našich žáků skutečně netrpí absencí kreativity a na svých hlavách vytvořili dokonalé kreace. Ze všech nejrůznějších účesů jsme vybrali čtyři, které postoupily do finálového hlasování.

To se, jako již tradičně, uskutečnilo v rámci školního parlamentu. Nejvíce hlasů obdržely Jana Kročková a Hana Centrichová z 8. B, které si vypomohly barvou, izolepou i pet lahví. K vítězství a věcné odměně gratulujeme!

Po tomto dni následoval již tradiční barevný týden. V pondělí a v úterý se naše škola zbarvila do poměrně netradičních barev a žáci to rozhodně neměli s výběrem outfitu jednoduché. Na začátku týdne jsme se rozhodli pro fialovou barvu, úterý poté patřilo barvě žluté. Po středečním svátku následovaly už tradiční barvy, tedy bílá a černá.

V černé, „typické barvě pro pátek“, jsme se poté jako celá škola vyfotili v tělocvičně. A máme za to, že výsledná fotografie stojí za to. Najdete se?
Tomáš Dvořák

Foto archiv školního parlamentu