Zapojte se do naší fotografické soutěže!

Až do 12. května 2023 se žáci ZŠ F. Hrubína mohou zapojit do fotografické soutěže o nesmírně zajímavé ceny. Podrobná pravidla soutěže, kterou vyhlásil žákovský školní parlament, naleznete níže.

Ve školním parlamentu se zrodil nápad na fotografickou soutěž, která je tak nyní v plném běhu a soutěžit mohou žáci naší školy až do 12. května. Tématem soutěže je „Příroda v Havířově“. A jak bude soutěž probíhat?

Do zmíněného 12. května můžete na e-mail dvorak@zshrubina.cz zasílat své fotografie, které pořídíte prostřednictvím svých mobilních telefonů nebo fotoaparátů. Každý zúčastněný pod svou fotografií uvede své jméno, třídu a datum pořízení.

Každý účastník může do soutěže poslat jednu fotografii. V případě, že by poslal fotografií více, bude školním parlamentem vybrána jedna.

O vítězi rozhodne dvojí hlasování. První hlasování proběhne na sociální síti Facebook. Na ni budou umístěny všechny zaslané fotografie. Toto hlasování proběhne od 13. do 20. května.

Následně bude vybráno třicet nejlepších fotografií (podle počtu „Like“), které postoupí do druhého kola hlasování. To proběhne pod záštitou školního parlamentu. Každý z přítomných zástupců školního parlamentu rozdá celkem 30 bodů a ohodnotit bude moci ziskem bodů pět podle něj nejlepších fotografií (1. místo 10 bodů, následně 8-6-4-2). Právě školní parlament tak rozhodne o konečném vítězi!

Všem začínajícím fotografům přejeme hodně zdaru.
Tomáš Dvořák